Lotte Krøger ______________________________________________ kroegeroglemme@outlook.dk - 28 29 86 07

Lotte Krøger

kroegeroglemme@outlook.dk

28 29 86 07

Jesper Krøger Lemme __________________________________________________ jesperlemme@outlook.dk - 40 35 00 00

Jesper Krøger Lemme

jesperlemme@outlook.dk

40 35 00 00

LOTTE KRØGER

Mit navn er Lotte Krøger, jeg er gift med Jesper Krøger Lemme og vi har en stor, dejlig sammenbragt familie.

I 2015 fik jeg mit første stressrelaterede hjertestop. Derfra og til nu, har mit syn på mennesker, stress og livet som en helhed udviklet sig markant. Jeg ved nu, at vores mentale helbred er en vigtig forudsætning for vores fysiske helbred, så vel som muligheden for at skabe de resultater vi som mennesker ønsker.

I mit arbejdsliv har jeg altid haft fokus på at yde før jeg kunne nyde. Jeg har imidlertid følt på min egen krop, at yde og nyde fint kan bytte plads engang imellem, og dermed øge både produktivitet og resultater.

Jeg har i mere 25 år nydt at være chef, leder og coach, fordi det er et privilegium at se mennesker udvikle sig og udnytte deres talenter. Jeg har lært, at det skal være på en måde, der holder hele livet.

I 2019 - 2021 har jeg uddannet mig til stresskonsulent, Neuropsykologisk coach, Master i Enneagrammet og mindfulnessinstruktør, og har opnået certificering indenfor alle områder. I 2023 gennemført: "Styrk kendskabet til Børn og enneagrammets personlighedstyper"

JESPER KRØGER LEMME #virksomhedsudvikling #fremdrift i balance

Jeg er selvstændig konsulent i tæt samarbejde med min kone Lotte Krøger – der etablerede ”KRØGERLEMME” for et års tid siden.

Vi komplementerer hinanden og jeg kobler mig på hendes rigtig gode start som stifter og ejer af konsulenthuset.

Mit udgangspunkt er, at virksomheder, organisationer og mennesker i balance har størst mulighed for at skabe vedvarende og stærk udvikling.

I løbet af min karriere har jeg stået i spidsen for mange dygtige teams der virkelig har hævet overliggeren for excellent performance. Fællesnævneren og årsag til ekstraordinære resultater har i alle cases været balance i forretningernes mest vitale parametre.

Med basis i mine mange praktiske observationer har jeg udviklet et sparringsværktøj der sammen med dig/ jer kan give en indikation af de parametre der skal arbejdes med for at skabe balance – generere mulighed for at frigøre energi til fremdrift og bedste resultater.

Har været ansat i såvel koncern og SMV og har ca. 20 års erfaring som administrerende direktør/underdirektør og HR partner.

Nu brænder jeg for at være selvstændig sparringspartner for organisationer der tænker i praktisk vedvarende fremdrift og vækst.

Jeg konkretiserer det komplekse.

Prioriterer ud fra såvel den interne som eksterne analyse og sammenfatter væsentligste konstateringer/ konklusioner til en sammenhængende strategi – med elementer der kan og skal operationaliseres.

Vil være katalysator for at du/ I skaber det store billede og foretager en logisk nedbrydning i kompetencespecifikke arbejdspakker der forankres og realiseres.

I KRØGERLEMME har vi etableret fundamentet for et lille nordjysk konsulenthus der vil og kan skabe stærk og sund udvikling med fokus på at få maksimalt udbytte af investeringen når I vælger os som samarbejdspartnere – hver for sig eller sammen.

Vores forskellige personlige og faglige kompetencer skaber fremdrift i balance.