Lev med livets katastrofter!

Få indblik i min rejse fra tre stressrelaterede hjertestop til i dag, hvor jeg lever et mentalt sundt og aktivt liv, og bliv inspireret til selv at sætte fokus på din mentale sundhed.

I min baggage bærer jeg på flere leder- og chefstillinger, flere års behandling, bl.a. en indopereret pacemaker, et tvunget karrierestop og det der følger af personlige og økonomiske konsekvenser, en radikal holdningsændring til stress og erkendelsen af, at mit mentale helbred skrantede.

I dag er det ikke kun min fortid som chef og min pacemaker der hjælper mig. De sidste 5 år har jeg brugt på at forstå sammenhængen mellem vores fysiske og psykiske helbred, herunder hvordan vi selv er herre over begge. Forståelsen bunder blandt andet i et stort personligt arbejde, men også i min certificering som hhv. stresskonsulent og mindfulnessinstruktør.

Jeg brænder virkelig for at videreformidle mine erfaringer, mine praktiske, simple og ikke særligt tidskrævende værktøjer, som du kan læse mere om under de andre faner her på siden.

Jeg har været nødt til at erkende min situation, og reflektere over hvorfor stress fik så store konsekvenser for mig og min familie. Jeg er overbevist om, at jeg ikke er den eneste der er disponeret for at komme i lignende situation.

KrøgerLemme tilbyder virksomhedsprojekter, individuelle udviklingsprocesser og personligt foredrag om stress på ca. 1 ½ time.

Pris: kr. 2.000,00 eks. transportomkostninger.

Foredrag for Rotary Hjørring

I lange perioder der meget stille ved morgenens indlæg af stresskonsulent og coach Lotte Krøger… Mange eller måske endda alle kunne genkende flere af de statements og faktorer, som påvirker os i vores privat- og arbejdsliv 😳 Lotte har selv haft tre hjertestop inden hun ville forstå og erkende, at hun var nødt til at ændre hendes liv radikalt. I dag hjælper hun andre med at håndtere den stress, som vi alle udsættes for i større eller mindre grad. En meget bevægende morgen, som kom langt ind under huden på alle medlemmer i morgenklubben 🙏🏼

Foredrag på Bryghuset Vendia, for Rotary Hjørring